hari malang sedunia

aku takk taw nak cakap macam mana.aku rasa..
aduhhhh dah nasib badan nak wat camna kann..

hari nie aku ada DRIVING TEST
fuyooohhhh..giler larh..aku dah larh benci drive2 nie..
i take both motorcycle and car..aku nak ambil B full sebenarnya
tapi B2 pun macam haram je aku bawak -___________-"

kena ada dekat sana pukul 8:00 pagi tapi aku bangun pukul 7:40 pagi
hmmmm..memang terbaek larh kann
mandi cam xbasah, sarung je baju yang tercapai..
exactly pukul lapan aku sampai..
cube korang bayangkann macam mane keadaan aku masa tuh..
tsktsktsktsk..memang sadis giler

sampai sane..daftar ambek no. and masuk satu bilik nie..
pakcik tuh tanye..

: awak practice naik moto ape??
:entah larh..saya takk taw
:awak tak taw? awak pergi tengok kat tingkap sekarang!!

tak pasal2 kena jerit depan orang ramai..buat malu je oiii

lepas tu keluar kena pakai kasut balik.
GEDEGANG!!! kepala aku terhantuk kat tempat kasut tu
dah larh besi. memang malang giler lah. takk tau nak cakap apa dah

now kena tunggu kat tempat test moto dulu..dah larh panas..xde seat plak tuh..
bengang giler tapi alhamdullillah aku PASS test moto

lepas tu test kereta pulak..masuk kete kancil warna merah..
start enjin..angkat clutch..MATI! OMG!!naseb malang aku dah mule balik..
kali ke-3 baru jalan..naik bukit nasib baik tak buat hal..sampai berbunyi kereta tuh aku buat
time parking dia buat hal lagi..MATI lagi sekali..adoyai..
aku dah cop kereta nie memang problem..(bukan aku ek..serious)
okay..PASS..jyeeahhhhh


test jalan raye pukul 2:30 petang..aku sempat tido 1 jam..hehe
masa nombor aku kene panggil,nie nak buat saspen sikit nie..
aku ternampak kerete kancil berwarna merah..SEKALI LAGI
dalam hati..mampos aku..kereta tadi bhai..
dapat pulak jpj perempuan..aku dah agak dah apa nasib aku
korang pun dah boleh agak kannn..hehehehe


maka..tarikh ulangan adalah pada 19 APR 2012 :)
sekian harap maklum :)

No comments:

Post a Comment